Beoordelingen van Gochu Gang Emmen

Recente recensies

3.0
Stefan Klok
8 juni 2024

Eten werd pas 3.5 uur na bestellen geleverd. Eten was ondertussen koud. Verder was de bezorger niet hulpzaam en het enige wat hij kon zeggen was dat ik 20% korting kan krijgen voor een volgende bestelling. Ik wil geen korting maar m'n geld terug voor deze slechte ervaring.

Leon
25 mei 2024

Het eten was ruimschoots te laat en koud. Hadden keuze uit tijdstip of zo snel mogelijk. Wij kozen voor zo snel mogelijk. Bezorging was uiteindelijk ruim half uur na tijdstip die wij niet kozen. Eten was doordat het koud was taai en sompig. Wij dachten eens iets anders te bestellen. Geen aanrader!

Dymp
17 april 2024

Tweede keer besteld, erg lekker! Deze keer voor de zoete aardappel frietjes gegaan maar kreeg helaas de normale. Volgende keer beter!

Eva
9 april 2024

Ik heb de verkeerd soort friet gekregen, de burger en kip was lekker maar de frietjes een beetje taai en lauw.

Jan Jansen
1 april 2024

Ondanks dat het eten wat lauw warm was, was het heerlijk. De Gochu gang keten is eindelijk in Emmen gevestigd en we hebben erg genoten van het eten! De zoete aardappel friet was er helaas niet, dit werd opgelost met een blikje. Er stond een handgescheven notitie bij, aardig maar we zijn niet gebeld. Niet erg. De kaart is nog erg klein, maar wanneer het aanslaat zal het vast worden uitgebreid. We bestellen zeker nog een keer weer. Aardige bezorger ook.